Hlavní obsah

Mezi Plzní a Prahou lze nyní cestovat autobusem levněji

Novinky, Jiří Mašek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravce ČSAD autobusy Plzeň a. s. představil svůj nový projekt a nyní nabízí, při výběru správného tarifu a způsobu platby, cestování mezi Plzní a Prahou či opačně již za 56 korun.

Foto: ČSAD autobusy Plzeň
Článek

Tuto možnost mají všichni cestující, kteří využijí tzv. zpáteční slevu mezi zastávkami Plzeň, Divadlo Alfa a Praha, Zličín, přičemž jízdné uhradí řidiči bezhotovostně pomocí elektronické peněženky z čipové karty dopravce nebo z Plzeňské či Karlovarské karty, kdy tak získávají další pětiprocentní slevu oproti platbě v hotovosti nebo internetové koupi jízdenky.

Velmi výhodná zpáteční sleva platí i na další relace do/z Prahy na linkách ČSAD autobusy Plzeň, a to například také z Domažlic, Přeštic, Klatov nebo Horšovského Týna.

ČSAD autobusy Plzeň a. s. provozuje linky do Prahy na vlastní podnikatelské riziko a tak se snaží tedy přilákat další cestující řadou slev a výhod. Kupříkladu studenti či učitelé vlastnící některou z karet ISIC mohou také získat slevu 20 procent z obyčejného jízdného.

ČSAD autobusy Plzeň se tímto opatřením snaží umožnit všem svým cestujícím maximální komfort při cestování a navíc za velmi přijatelnou cenu. Standardem v nabízených službách na dálkových linkách je bezplatný Wi-Fi internet, klimatizace ve voze nebo přeprava zavazadel zdarma, což uvítají mnozí cestující.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám