Hlavní obsah

Čarodějnice mají dostaveníčko v areálu Chvalské tvrze

Novinky, Zuzana Foglarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V areálu Chvalské tvrze v Praze-Horních Počernicích se v pondělí 30. dubna sejdou čarodějnice. Přijďte si s nimi zatancovat, posedět u ohně a poslechnout si známé hity v podání různých kapel.

Foto: Dana Mojžíšová

Zaplněný areál Chvalské tvrze

Článek

Program bude zahájen ve 14 hodin, večerní část pak v 18.30. Uvidíte show Mamma Mia! (High Fever, ABBA Revival), moderátory manžele Tučkovy a hvězdu večera - legendární skupinu Katapult. Můžete se těšit i na velký oheň a večerní ohňostroj. Děti mohou soutěžit o nejlepší kostým čarodějnice.  

Využijte příležitosti a navštivte s dětmi výstavy Kuky se vrací a Dinosauři, které právě probíhají na Chvalském zámku. V pondělí 30. dubna bude otevřeno od 9 do 17 hodin. Obě výstavy můžete navštívit i v dalších dnech. Kuky bude na zámku do konce června, dinosauři do konce května.

Výstava o plyšovém hrdinovi filmu Kuky se vrací je poslední možností vidět Kukyho v České republice. Brzy se odstěhuje na výstavy v zahraničí.

Další informace naleznete na webových stránkách Chvalského zámku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám