Hlavní obsah

Stále ještě první dáma Melania Trumpová převzala vánoční strom pro Bílý dům

Novinky, das

Vánoční výzdoba v Bílém domě se tradičně nese ve velmi honosném duchu. Ani letošek nebude jiný. Stále ještě první dáma USA Melania Trumpová se svým týmem začala s oficiální výzdobou právě v těchto dnech. Nejprve ale na začátku týdne převzala vánoční strom, který se stane dominantou Modré místnosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do Bílého domu přivezli vánoční stromVideo: AP

 
Článek

Oficiálním vánočním stromem Bílého domu se letos stala 5,6 m vysoká jedle Fraserova pocházející z farmy Dana a Anne Taylorových v Západní Virginii. Tak jako v předchozích letech se stane dominantou Modré místnosti, kde bude muset být opět sundán lustr, aby se strom vešel.

Pro Melanii Trumpovou to zřejmě budou poslední Vánoce v Bílém domě, o to víc se očekává, v jakém duchu se letošní výzdoba ponese.

Přebírání stromu pro Bílý dům se kromě Melanie zúčastnili i majitelé farmy, odkud strom pochází.

Vídeň se i během lockdownu připravuje na Vánoce

Vánoce

Vánoční přehlídka adventních věnců našich čtenářů

Také si rádi navozujete příjemnou dobu očekávání vánočních svátků zapalováním svíček na svém adventním věnci? Patříte dokonce k těm, kteří si jej nejprve sami vyrobili?

Pokud ano a rádi byste se s ním pochlubili, nebo prostě jen nabídli inspiraci ostatním čtenářům, pošlete nám fotografie svého adventního věnce orientované na šířku do 21. prosince s pár slovy na vysvětlenou. Z došlých snímků vybereme nejzdařilejší díla a uspořádáme z nich vánoční přehlídku.

Své snímky můžete posílat na adresu bydleni@novinky.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám