Hlavní obsah

Nechť se vánoční výzdoba rozsvítí i za okny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V jednoduchosti je krása. Platí to i o vánoční výzdobě, která by měla být oslavou přirozenosti, vznešenosti a elegance. Světlo svíček a vůně podtrhnou hřejivou atmosféru domova a vykouzlí vánoční náladu. Ta je patrná už u dálky, když přicházíme domů.

Foto: Hornbach

LED sobi akryloví (5 kusů) venkovní Konstsmide, teplé bílé světlo, napájení síťovým proudem, barva teplá bílá. Cena 1519 Kč

Článek

Oblibě se stále těší dekorace v přírodních tónech: elegantní světlá zlatá, šampaň a béžová v kombinaci s teplou bílou barvou. Kontrastem se pak stávají podtóny hnědé, jako jsou měděná až rezavá. A samozřejmě tradiční červená se stromečkově zelenou. Určitě si dům nevyzdobte ukřičeným designem.

Mrazivá krása

Zda se dočkáme sněhu a kresbiček vymalovaných od mrazu na okně, to nevíme. Ale k zimě určitě patří bílo, a tak si pocit sněhu navodíme dekorací. Chladné tóny stříbrné, studené bílé, modré a sněhuláci, vločky, rampouchy, brusle a zelené větve, vše skvěle dekoruje fasádu domu, vstup před vchodem či okna.

Světlo Vánoc

Svícny, svíčky, lucernysvětelné řetězy a LED pásky, jsou různé formy osvětlení, ale jedno mají společné: vytvoří jedinečné efekty. Vysokých účtů za elektriku se bát nemusíte, LED osvětlení je velmi úsporné ve srovnání s klasickým osvětlením. Spotřebovává až o 85 % méně energie.

Trendem jsou dlouhé řetězy, až 30 metrů, doplněné časovačem a stmívačem. Nezapomeňte ani na figurky lesních zvířátek, symboly Vánoc v podobě sobů, sáněk, zavěšených brusliček apod.

I skromnější Vánoce s dekoracemi z recyklovaného papíru, šišek a sušených citrusů mají svůj půvab

Vánoce

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám