Hlavní obsah

Jaroslava Obermaierová: Vánoce mám nejradši, když je po nich

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená česká herečka Jaroslava Obermaierová (77) se na představení Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích rozpovídala o tom, jak doma slaví nebo spíše neslaví vánoční svátky. Radši než na dárky a cukroví se herečka těší na naplánovaná divadelní představení.

Jaroslava Obermaierová: Vánoce mám nejradši, když je po nich.Video: Novinky

 
Článek

Vánoce Jaroslava Obermaierová nijak neprožívá a považuje je především za svátek pro děti. Dárek pod stromeček prý obdrží pouze její pes. Štědrý den u nich ale probíhá tradičně a obalovaný kapr k večeři nesmí na stole chybět.

Herečka se dokonce pochlubila, že si hlavu neláme ani s pečením vánočního cukroví. „Za svůj život jsem neupekla ani jeden vanilkový rohlíček a jsem na to pyšná,“ směje se. „Stejně vím, že by moje pečení dopadlo špatně, tak se o to ani nepokouším,“ dodává s tím, že krabičku cukroví jí vždy někdo věnuje.

Vánoční atmosféra na herečku nijak nepůsobí a spíše jí vadí shon, který svátky doprovází. Ze všeho nejvíce se těší, až mezi svátky odehraje svoje další představení a dostane se tak mezi lidi.

Pracovní program má opravdu nabitý a i na druhý svátek vánoční (26. 12.) ji diváci mohou vidět na prknech divadla Broadway ve znovuobnoveném muzikálu Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích.

Nejvánočnější dům v Česku letos zdobí přes 260 tisíc světýlek

Vánoce

Alena Mihulová: Novoročními předsevzetími se netýrám

Vánoce

Může se vám hodit na Firmy.cz: Divadlo Broadway

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám