Hlavní obsah

Alena Mihulová: Novoročními předsevzetími se netýrám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Alena Mihulová má Vánoce v oblibě. Prozradila, že je slaví v tradičním duchu. Ráda odpočívá, jí sváteční pokrmy a kouká na pohádky. Nejtěžší je pro ni nakupování dárků pro dospělou dceru. V rozhovoru se svěřila také s tím, že nemá ráda novoroční předsevzetí.

Alena Mihulová si vánoční svátky užíváVideo: Novinky

 
Článek

„Každý rok si říkám, že se budu chystat dřív. To se zase nestalo,“ řekla s úsměvem Alena Mihulová. Mezitím se však alespoň byla podívat v obchodech po dárcích. Je pro ni totiž těžké nakupovat pro dospělou dceru, která sama slušně vydělává a koupí si vše, když to zrovna potřebuje. Největší výzvou je ji překvapit.

Vánoční stromeček má herečka nejradši tradičně ozdobený. Nemá tak žádné elektrické svíčky, ale slaměné ozdoby. K večeři si s rodinou pochutnává na kaprovi se salátem a rybí polévce, na kterou je prý expert. I když ji občas napadaly myšlenky, že by Vánoce strávila v teple, pobyt doma vždycky zvítězí.

Alena Mihulová: Chtěla bych být odvážnější

Styl

Novoročními předsevzetími se netýrá, protože by si podle svých slov musela vyčítat všechno, co nedodrží. Není si zatím jistá ani svými pracovními plány na příští rok, i když pár nabídek už má. Nechává se překvapit. „Vždycky se něco naskytlo a já nechci být nepokorná a nevděčná, protože za filmy, které jsem natočila, si můžu stát a mám je ráda.“

Ježíškovi píšu na WhatsAppu, svěřila se herečka Eva Burešová

Vánoce

Reklama

Výběr článků

Načítám