Hlavní obsah

Servírování koktejlu American Sniper překvapí i protřelé vymetače barů

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 87. předávání zlatých sošek Oscar budou lidé po světě slavit různě. Hongkongský Mandarin Oriental se rozhodl uspořádat speciální večírek, na kterém bude servírovat koktejly inspirované některými nominovanými snímky.

Foto: Mandarin Oriental

Koktejly inspirované hollywoodskými trháky v podání hongkongského baru.

Článek

Mandarin Oriental v Hong Kongu nenechává letos nic náhodě a hostí luxusní party, na které nebude chybět ani červený koberec, kanapky, velké množství růžového šampaňského a výjimečné koktejly. A vrchní barman se při jejich vymýšlení nechal inspirovat právě letošními nominovanými snímky.

Hosté si tak budou moci vychutnat koktejly inspirované snímky American Sniper (Americký Sniper), Boyhood (Chlapectví), Birdman a The Grand Budapest Hotel (Grandhotel Budapešť).

Zběsilé kombinace 

Je to právě koktejl Americký Sniper, který se skládá z Manhattan whisky, angostury, citrusových elementů a je servírován s pozlacenou čokoládovou nábojnicí. Zajímavý je pak jistě i koktejl Chlapectví, jehož základ tvoří gin ochucený čajem Earl Grey, doplněný o perníkový likér, kakaový krém, skořici a čerstvé mléko.

Jeden koktejl přijde v přepočtu asi na 470 korun. Pokud si však zaplatíte vstupné na slavnostní oscarový večer, zaplatíte za každý z koktejlů jen asi 340 korun. Tak kdybyste se náhodou v následujících týdnech objevili v Hong Kongu a měli hollywoodské choutky, víte kam zavítat...

Reklama

Výběr článků

Načítám