Hlavní obsah

Kvůli váze ho opustila přítelkyně. Zhubl 64 kilo a stal se osobním trenérem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelnou fyzickou proměnou prošel sedmadvacetiletý Nithun Puvirajasingam z Londýna. Před třemi lety vážil 144 kilogramů a kvůli váze ho dokonce opustila přítelkyně. To Angličana patrně motivovalo, neboť následně zhubl o 64 kilogramů, a stal se dokonce osobním trenérem.

Během lockdownu přibral přes 40 kg. Pak zhubl přes 60.Video: AP

 
Článek

Jak informuje agentura AP, která video jeho proměny zveřejnila, Puvirajasingamova morálka se začala zhoršovat během lockdownu. Právě během koronavirové pandemie se jeho váha zvýšila ze 100 na 144 kilogramů.

Jeho tehdejší přítelkyně prý nemohla vystát pohled na to, jak se „ujídá k smrti“, a opustila ho. Právě to však bylo pro Angličana patrně důležitým impulzem, aby život vrátil do dřívějších kolejí, býval totiž sportovně založený, hrál rugby a rád cvičil.

„Bylo to během lockdownu, kdy jsem začal nabírat na váze, protože jsem nemohl chodit do posilovny. Předtím jsem cvičení miloval a rád jsem se udržoval v dobré kondici. Pak jsem už jenom jedl a kouřil,“ sdělil Brit.

Foto: AP

Během lockdownu přibral přes 40 kg. Pak zhubl přes 60.

„Už se na mě nemohla (bývalá přítelkyně) dívat, což je pochopitelné. Řekla mi, že pokud se nezměním, opustí mě, a to se stalo,“ dodal s tím, že v té době ztratil dokonce i chuť žít.

„Když jsem jel autem do práce, říkal jsem si, že by mi nevadilo, kdybych se vyboural a zemřel. Nosil jsem stejné oblečení, stejnou velkou bundu a vyhýbal se styku s přáteli. Nakonec jsem si uvědomil, že takhle žít nejde,“ svěřil se.

„Toho muže už nepoznávám“

Začátkem roku 2021 pomalu upravil jídelníček, přestal kouřit a začal cvičit. Během následujících tří let pak své tělo proměnil k nepoznání. Nyní váží přesně 80 kilo a pracuje jako osobní trenér.

„Koupil jsem si gumy, lavičku, činky, pořídil pár zrcadel, gumovou podlahu, boxovací pytel a pomalu se začal vracet ke své rutině. Mojí hlavní motivací jsem byl já sám,“ řekl.

„Pokroky jsem zaznamenával na fotografiích a sdílel je na Instagramu. Byly to tři roky důsledné práce. Ani jednou jsem si nevzal víc než týden volna. Cítím se skvěle a nedovedu si představit, že bych se vrátil k předešlému životnímu stylu. Už toho muže ani nepoznávám,“ uzavřel Puvirajasingam.

Běží přes celou Afriku. Zbývá mu už jen 3000 kilometrů

Muži

Může se vám hodit na Firmy.cz: Fitness centra

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám