Hlavní obsah

Václav Klaus ml. křtil knihu komentářů

Právo, tin

Václav Klaus ml., syn bývalého prezidenta a odborný mluvčí ODS pro oblast školství, pokřtil v úterý svou knihu nazvanou Pondělní komentáře: Pravda psaná s láskou. Kniha zahrnuje většinu jeho textů, které už dva roky každé pondělí vycházejí na serveru Novinky.cz.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Václav Klaus mladší pokřtil svou novou knihu nazvanou Pondělní komentáře aneb Pravda psaná s láskou.

Článek

Křest v pražské prodejně Neoluxor, kterého se zúčastnil i komentátorův otec a exprezident Václav Klaus, moderoval boxer Ondřej Pála. „Všichni moderátoři se báli uvádět, aby je nevyhodili z práce,“ poznamenal Klaus ml. „Já práci nemám,“ vtipkoval Pála.

Herec Petr Nárožný, který napsal ke knize předmluvu, na křest nepřišel kvůli natáčení. Zaslal alespoň zdravici, ve které autorovi popřál, aby si jeho knihu koupili všichni občané Čínské lidové republiky.

Kniha je v tuto chvíli už vyprodaná, připravuje se dotisk. Klaus naznačil, že by své komentáře mohl knižně vydávat jednou za čas pravidelně „Většina komentářů za ty dva roky časově neztratila. Doufám, že to bude evergreen,“ řekl.

„Poslední dobou jsem víc naštvaný, proto jsou komentáře agresivnější. Lidé se opět začínají bát veřejně projevit svůj názor. Píší mi maily, ale veřejně raději nic neříkají. Zvlášť střední generace, která má hypotéky,“ uvedl také při křtu.

Knihu si od něj nechaly podepsat desítky lidí. „Ráda bych se dožila doby, kdy budete ministrem,“ řekla při autogramiádě jedna čtenářka.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám