Hlavní obsah

SuperStar a Politické harašení nejsledovanější

Novinky, ATO-mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tradičně víkendovému večernímu televiznímu programu kralovala soutěž Česko hledá SuperStar, kterou zhlédly skoro 3 milióny diváků. Na Politické harašení se v sobotu dívalo 2,4 miliónu diváků, zábavným pořadům i krimisériím však ubíral diváky hokej.

Foto: Jan Bureš

Mirákl, dětská kategorie

Článek

Ani sobotní zápas Finska s USA ani nedělní klání Rakušanů s Kanaďany nepatřilo mezi trháky, přesto se na první dívalo 511 000 fanoušků a na druhý dokonce 695 000. Zápas Finů byl tak sledovanějším než krimisérie Případ pro dva na Primě, kterou zhlédlo jen 430 000 lidí. Remízová bitva Rakušanů předstihla Přepadení na ČT 1 s 579 000 diváky a dotahovala se na Komisaře Rexe, na něhož se dívalo 829 000 diváků.

Hlavnímu vysílacímu času opět dominovaly pořady Novy, které si od 20 hodin po všechny tři vybrala nadpoloviční většina diváků. Zatímco SuperStar dalo přednost 60 procent lidí, páteční Milionář 50 procent překročil jen o půl procenta, když se na něj dívalo 1,7 miliónu lidí. Konkurovaly mu pořady na ČT 1 - Arabela se čtvrtinovým podílem (840 000 diváků) a letitý Fantomas kontra Scotland Yard se třetinovým (1,07 miliónu) - i krimi komedie s Belmondem Bezva finta na Primě, kteröu upřednostnilo 16,5 procenta (551 000).

V sobotu bylo nejvíce lidí - 2,4 miliónu - zvědavých na Politické harašení bez Šimka, když 1,1 miliónu se dívalo na Hodinu pravdy na ČT 1. Následujícího Policajta v Beverly Hills III na ČT 1 vybralo jen 685 000 diváků. Neuspěl nejen v konkurenci se Slečnou drsňákem na Nově, na kterou se dívalo 1,65 miliónu lidí, ale ani s letitou detektivkou Čas pracuje pro vraha na Primě, kterou upřednostnilo 739 000 lidí u obrazovek.

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Veronika Zaňková ze SuperStar vypadla

Desítku finalistů pěvecké vyhledávací soutěže České hledá SuperStar musela v neděli opustit devatenáctiletá Veronika Zaňková z Lična. Rozhodli o tom televizní...

Výběr článků

Načítám