Hlavní obsah

Poslední ročník Rock for Churchill s Asian Dub Foundation, J.A.R. i Tata Bojs

V pátek začíná poslední ročník hudebního festivalu Rock for Churchill. Během dvou dnů se představí desítky zahraničních a českých skupin.

Foto: RFC/ Umberto Lopez

Asian Dub Foundation

Článek

V pátek se návštěvníci dočkají Xaviera Baumaxy, J.A.R., Vypsané fixy, PSH a Dub FX. V sobotu nastoupí MYDY, Bert & Friends, Zebrahead, Donny Benét, Tata Bojs, GusGus a Asian Dub Foundation.

„Od začátku připravuje festival víceméně stejná parta. Už několik let se ptáme sami sebe, jestli ještě máme čas, šťávu a energii pouštět se každý rok do tak velkého dobrodružství, jakým Rock for Churchill v současné podobě je. Letos jsme to rozsekli s tím, že té šťávy máme tak akorát na poslední díl, na poslední velkou jízdu,“ vysvětlil člen festivalového týmu Jaromír Telenský.

Foto: J.A.R.

J.A.R.

Tanečnímu šapitó budou letos kralovat zahraniční DJs a producenti S.P.Y, State of Mind, Kasra, Crystal Distortion a Alexander Robotnick. Na poslední jízdě samozřejmě nemůžou chybět stálice DJ stage MikkiM, Pixie nebo Akira.

Festivalový areál se pro návštěvníky otevírá úderem pátečního poledne. Program festivalu a další informace najdete na webu www.rfch.cz.

Reklama

Související témata:
Rock for Churchill

Výběr článků

Načítám