Hlavní obsah

Osbourne chce zase rámusit

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Ozzy Osbourne má plány, které negují jeho nedávné prohlášení o tom, že vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nebude už možná koncertovat. V rameni má po loňské prosincové nehodě na čtyřkolce voperovaný šroub a jakýkoli prudký pohyb jej prý velmi bolí.

Foto: Jan Kaše

Rally Agropa - foto z roku 2013

Článek

Plánuje ale uspořádat další ročník úspěšného putovního festivalu Ozzfest a hvězdou rockových nocí by měl být on se svou skupinou. Turné začne 10. července v americkém Hartfordu a skončí 4. srpna ve West Palm na Floridě. V plánu dosud není ani jedno zastavení v Evropě.

"Budu se jistit tím, že přímo na pódiu bude přítomen speciální lékařský tým," řekl Ozzy na tiskové konferenci minulý týden a dodal: "Nejsem mrtvý, jsem připraven zase rámusit, přátelé."

Kromě britského rockera vystoupí na Hlavním pódiu Judas Priest s navrátilcem Robem Halfordem u mikrofonu, Slayer, Dimmu Borgir, Superjoint Ritual a Black Label Society, kapela Osbournova kytaristy Zakka Wyldea. Na Second Stage se představí Slipknot, Hatebreed, Lacuna Coil a jiné méně známé skupiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám