Hlavní obsah

Chinaski, Tata Boys, Midi Lidi, Ewa Farna a D.Y.K. Mattonka na festivalu otevře opět svůj bar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mattoni Life Bar s koncerty pro všechny se během letošního 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech opět otevře na prostranství mezi Vřídelní kolonádou a řekou Teplou veřejnosti. Festival zahájí v pátek 30. června a deník Právo a Novinky.cz jsou jeho hlavními mediálními partnery.

Foto: archiv Ewy Farné

Ewa Farna

Článek

„Na pódiu se budou každý večer střídat koncerty známých kapel a zpěváků a vstup bude pro všechny opět zcela zdarma,“ uvedla za společnost Mattoni 1873 Veronika Dušková.

Každý večer od šesti hodin večer do půlnoci vystoupí tři hudební interpreti. Letos se mohou návštěvníci těšit například na Chinaski, Tata Boys, Midi Lidi, Ewu Farnou, D.Y.K. a mnoho dalších.

V minulých letech se objevili například Aneta Langerová, Tomáš Klus nebo Lenny.

V Mattoni zóně si bude moci návštěvník pochutnat na skvělém jídle a vyzkoušet legendární nealkoholické koktejly s minerální vodou Mattoni od těch nejvyhlášenějších barmanů. Během dne totiž slouží prostranství před pódiem jako ideální relaxační zóna, kde je možné nabrat síly v příjemných lehátkách.

Mattoni je také propagátorem cirkularity, proto si mohou příchozí vyzkoušet přistavený zálohomat na PET lahve a seznámit se s aktivitami, které Mattoni v rámci festivalu realizuje s cílem zajistit větší ekologickou udržitelnost celé akce. Společně s iniciativou Zálohujme.cz, jejímž je společnost Mattoni 1873 zakládajícím členem, připraví několik ECO life pointů, kam návštěvníci mohou odevzdat prázdné PET lahve a plechovky. Ty se za rok na festival vrátí recyklované.

Mattoni je partnerem karlovarského festivalu třetím rokem v řadě, a navíc letos slaví své 150. jubileum existence.

Festival Karlovy Vary | KVIFF

Již 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary letos proběhne od 28. června do 6. července 2024.  Každoroční dávku přibližně dvou stovek filmů obstaralo znovu 12 kinosálů. Největší zahraniční hvězdu festival ještě neoznámil, loni to byl Novozélanďan Russell Crowe.

Výběr článků

Načítám