Hlavní obsah

Ivana Korolová popisuje v písni Amélie mateřství

Zpěvačka Ivana Korolová navazuje písničkou Amélie na své debutové album Kruhy, které vyšlo na konci roku 2019. Dvouletá pauza byla způsobená nejen covidem, ale také zpěvaččiným těhotenstvím. Singl je věnovaný právě dceři Amélii a vychází z vlastních životních a mateřských prožitků. Na Novinkách.cz má videoklip premiéru.

Ivana Korolová v klipu k písni Amélie.Video: Ivana Korolová

 
Článek

Korolová na písni spolupracovala s textařkou Bárou Janskou Smejkalovou a producentem Lukášem Chromkem. Do videoklipu přizvala například bloggerku Ivanu Kulhánkovou nebo herečku Marii Křížovou.

Singl Amélie popisuje vtipným a zároveň pravdivým způsobem mateřství. „Vzhledem k tomu, že jsem se v posledních dvou letech postavila kromě hereckých rolí do své největší životní, vlastně doživotní, role mámy a můj život se točí z veliké části kolem mé dcery Amélie, bylo jasné, že z toho jednou musí vzniknout píseň. Myslím, že by se v ní mámy mohly najít. Věřím však, že pohoupou boky do rytmu i kluci,“ tvrdí Korolová.

Videoklipu, natočeného na jeden záběr, se ujala opět režisérka Sofie Šustková, s níž Korolová pracovala na většině svých klipů. „Sofie je máma dvou dětí, proto jsem si říkala, že by mohla vymyslet nápadité a trefné video,“ komentuje zpěvačka svou volbu.

Korolová vystoupí společně s Annou Julií Slováčkovou na dvou koncertech, 22. října v Plzni v Anděl music baru a 5. prosince v Praze v Café v lese, kde proběhne i křest další novinky.

Reklama

Výběr článků

Načítám