Hlavní obsah

Vytoč mého agenta! Hit z Netflixu bude mít česko-slovenskou adaptaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Netflixu sklízela pozitivní ohlasy, teď se dočká české adaptace. Francouzská série Call My Agent, která má čtyři řady, se v české verzi bude jmenovat Vytoč mého agenta. Bude mít osm dílů, právě se natáčí. Call My Agent, původním názvem Dix Pour Cent, získal Glóby za nejlepší televizní film i herecké výkony či Mezinárodní cenu Emmy Awards za nejlepší komedii.

Foto: Prima

Z natáčení Vytoč mého agenta. Na snímku také Kryštof Hádek, Zuzana Kronerová, Elizaveta Maximová, Martha Issová a Tomáš Maštalír.

Článek

Česko-slovenská verze bude k vidění na VOD platformě prima+ a JOJ play. Režie se ujali Michal Blaško a Jakub Machala. Za dramaturgickým konceptem stojí režisérka Alice Nellis.

Ve francouzské verzi zasáhla prestižní pařížskou agenturu nečekaná krize a její zaměstnanci bojují nejen o její přežití, ale také si chtějí za každou cenu udržet své slavné klienty. Seriál Vytoč mého agenta bude také přinášet příběhy z castingové agentury, která se snaží uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, bojuje s konkurencí a řeší komplikované osobní vztahy.

„Aktuálně se seriál s původním francouzským názvem Dix Pour Cent adaptuje do dvaceti zemí světa. Každá země zohledňuje vlastní reálie. Stejně tak tomu je i v případě naší česko-slovenské adaptace, do které se nám podařilo získat nejlepší české a slovenské herce současnosti,“ řekla o seriálu výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková.

Tipy na nejlepší seriály na Netflixu s českým dabingem nebo titulky

Film

Hlavní role zaměstnanců agentury hrají Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová. „Jiří je dojemně nepraktický a obětavý člověk, ale čím víc se snaží, tím víc se mu to sype pod rukama. Jeho největší slabinou, a zároveň nejsilnější zbraní, je lidskost a upřímnost,“ řekl o své roli Kryštof Hádek.

Podle Marthy Issové je jeho kolegyně Andrea, kterou hraje, naopak nesmírně ambiciózní a pracovitá: „Snaží se tvářit, že je drsná, ale je křehčí, než by se na první pohled mohlo zdát. Pro mě osobně je zajímavé, že je to v krátké době podruhé, kdy hraju lesbičku.“

Ambiciózního Mariána hraje zase Tomáš Maštalír. „Před kolegy skrývá tajemství a dělá všechno pro to, aby se neprozradilo. Jenže všechny okolnosti hrají proti němu a on má co dělat, aby své tajemství udržel,“ popsal svoji roli.

Zajímavostí je, že v seriálu budou v epizodních rolích hrát některé české a slovenské herecké osobnosti samy sebe. Například Klára Issová, Iva Janžurová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Juraj Loj, Bolek Polívka nebo Michal Dlouhý.

Podzim v České televizi: Nový seriál Oktopus, StarDance a pokračování Osady

Film

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám