Hlavní obsah

Tereza Kostková: Doteď říkám na mnoho věcí nikdy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdy neříkej nikdy, to je název slovensko-české komedie, která minulý týden vstoupila do kin. A dokázala tam konkurovat dvěma americkým hitům: Barbie a Oppenheimerovi. Naďu, učitelku tělocviku, která si přivydělává jako instruktorka jógy, hraje Tereza Kostková. „Musela jsem tělo dostat do určité kondice, aby bylo uvěřitelné, že aktivně cvičí,“ říká.

Tereza Kostková, Nikdy neříkej nikdyVideo: Bontonfilm

 
Článek

Vedle textu tak musela kvůli filmu dokonale zvládnout nejednu jógovou pozici, intenzivně týdny cvičila, prakticky v jakoukoli denní dobu, a snažila se zůstat v kondici.

Přiznává, že díky natáčení objevila i spoustu, pro ni dosud neznámých míst na Slovensku. A také se projížděla na koloběžce. „Celý den jsem jezdila po Piešťanech na kolobrndě, což mě hrozně bavilo. Byl květen, kvetly kosatce…,“ popsala natáčení s tím, že se v komedii tahle letní, pohodová atmosféra určitě objevila.

A jak často říká ona to kouzelné slůvko „nikdy“? „Doteď říkám na mnoho věcí nikdy. A někdy se mi potvrdí, že nikdy neříkej nikdy,“ shrnuje.

Herec Tomáš Maštalír: Výškový adrenalin už nevyhledávám

Film

OBRAZEM: Nikdy neříkej nikdy. V hlavních rolích Kostková a Maštalír

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám