Hlavní obsah

Filmové premiéry: Spider-Man: Napříč paralelními světy, Nic, Pappa Mia! a Villa Lucia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V animované verzi přichází do kin Spider-Man: Napříč paralelními světy. Dánský thriller Nic je znepokojující a kontroverzní studie o tom, na čem skutečně záleží. Robert De Niro baví v komedii Pappa Mia! Ve slovenské komedii Villa Lucia se sejdou tři kámoši, které spojuje vzpomínka na jejich nejkrásnější spolužačku ze střední.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Spider-Man: Napříč paralelními světy

Miles Morales, který je nyní na plný úvazek dobrým sousedem Spider-Manem v Brooklynu, se znovu setkává s Gwen Stacyovou, se kterou se vydá na zběsilou jízdu Mnohovesmírem, v němž se setká s novou partou Pavoučích hrdinů, kteří brání samotnou podstatu paralelních světů. Když se však mezi Pavoučími hrdiny objeví rozpor, Miles zjistí, že bude muset přehodnotit, co pro něj znamená být hrdinou, aby zachránil ty, které na světě miluje nejvíc.

Trailer k filmu Spider-Man napříč paralelními světyVideo: Falcon filmové novinky

Spider-Man: Napříč paralelními světy, USA 2023, animovaný akční, 140 min., režie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson.

Nic

Pierre Anthon a jeho spolužáci právě začali chodit do deváté třídy. Pierre ale zničehonic prohlásí, že život nemá smysl, odejde ze školy, vyleze na strom a odmítá z něho slézt. To mezi spolužáky vyvolá existenciální krizi. Rozhodnou se shromáždit své nejcennější věci a vytvořit „hromadu smyslu“, jež by Pierra Anthona přesvědčila, že nemá pravdu.

Trailer k filmu NicVideo: Film Europe Media Company

Nic, Dánsko 2022, thriller, 87 min., režie: Trine Piil Christensen, Seamus McNally, hrají: Peter Gantzler, Vivelill Søgaard Holm, Harald Kaiser Hermann a další.

Pappa Mia!

Sebastian je pozván na společný víkend k rodičům své snoubenky. Je tu ale jeden italský háček. Musí vzít na návštěvu do honosného sídla bohatých amerických snobů taky svého tátu. Italského imigranta, holiče z New Yorku, prostořekého obyčejného chlapíka klasického střihu, jenž se do moderní doby a do spořádané rodiny pracháčů ani trochu nehodí.

Trailer k filmu Pappa Mia!Video: BontonfilmCZ

Pappa Mia! USA 2023, komedie, 90 min., režie: Laura Terruso, hrají: Robert De Niro, Kim Cattrall, Leslie Bibb, Sebastian Maniscalco a další.

Villa Lucia

Cyril ji vždy miloval, Gorazd se s ní dal mezitím dohromady, bude si ji brát a jejich vztah je přesně to, o čem se nestabilní Cyril nesmí dozvědět. Svatopluk sní o tom, že by jejich starou partu dal zase dohromady, a právě dnes má jedinečnou šanci, aby si své staré křivdy vyříkali.

Sejdou se v Luciině rodném domě, kde je ale čeká mnohem větší problém. Právě dnes se ji totiž rozhodli vyloupit dva zkorumpovaní policajti.

Trailer k filmu Villa LuciaVideo: BontonfilmCZ

Villa Lucia, Slovensko / Česko 2023, komedie, 116 min., režie: Michal Kollár, hrají: Vladimír Černý, Martin Meľo, Michal Kubovčík, Hana Vagnerová a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám