Hlavní obsah

Statisíce lidí na Szigetu uvidí Mumford & Sons, Lorde, Macklemore, Billie Eilish a další

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sziget, největší evropský festival s návštěvností pohybující se v řádu stovek tisíc diváků, oznámil další hudební hvězdy. V maďarské metropoli se představí britská kapela Mumford & Sons, novozélandská zpěvačka Lorde či americký rapper Macklemore. Všichni vystoupí na hlavním pódiu a připojí se k již dříve oznámeným hvězdným Billie Eilish, Davidu Guettovi, Florence + The Machine a Imagine Dragons.

Foto: Lucie Levá

Jednou z hlavních hvězd festivalu bude americká zpěvačka Billie Eilish.

Článek

Sziget se letos uskuteční mezi 10. a 15. srpnem. Šestidenní vstupenky jsou nyní v prodeji za cenu od 325 eur. Dalšími vystupujícími jsou mimo jiné Niall Horan, Yungblud, Foals, Sam Fender, Jamie xx, Bonobo, Tale Of Usa další.

Hlavní organizátor festivalu Tamás Kádár říká: „Seznam hvězd je kompletní a denní vstupenky jsou již k dispozici. Na různých pódiích je ohlášeno více než třicet dalších mezinárodních interpretů.“

Díky bohatému programu, který zahrnuje vystoupení nejlepších jmen popu, rocku, elektroniky a R&B, patří festival k nejoblíbenějším cílům letních hudebních nomádů. Na více než padesáti scénách se koná řada uměleckých vystoupení, performancí, kabaretů, komedií, diskuzí o sociální spravedlnosti a panelů představujících kultury z celého světa.

Reklama

Související články

Jamiroquai vystoupí na Metronome Prague

Pořadatelé festivalu Metronome Prague 2023 oznámili, že jednou z hvězd programu bude britská skupina Jamiroquai. Celá akce se odehraje 22. až 25. června,...

Výběr článků

Načítám