Hlavní obsah

DJ Tiësto přijede na ostravský festival Beats for Love

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární nizozemský producent a DJ Tiësto vystoupí v Ostravě jako hlavní hvězda červencového festivalu Beats for Love. Ve čtvrtek to oznámili pořadatelé této největší přehlídky taneční hudby ve střední Evropě. Doplní tak hvězdnou letošní sestavu, ve které nechybějí takoví umělci jako Sigma, Netsky, Mark Knight nebo Apashe.

Foto: foto Beats for Love

Nizozemský producent a DJ Tiësto

Článek

„Tiësto je jméno, které dlouhodobě patří mezi nejžádanější interprety mezi našimi fanoušky a obecně fanoušky taneční hudby a my jsme nadšeni, že se nám ho konečně podařilo domluvit,“ řekl ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Tiësto, vlastním jménem Tijs Verwest, pochází z nizozemského města Breda a aktuálně žije v Las Vegas. Už dvě desetiletí se pravidelně umísťuje v top desítce nejpopulárnějších DJů na celém světě.

Proslavily ho zejména skladby Adagio For Strings, Beautiful Things, Flight 643, C’Mon a další.

Reklama

Související témata:
Tiësto

Související články

Jamiroquai vystoupí na Metronome Prague

Pořadatelé festivalu Metronome Prague 2023 oznámili, že jednou z hvězd programu bude britská skupina Jamiroquai. Celá akce se odehraje 22. až 25. června,...

Výběr článků

Načítám