Hlavní obsah

Desítka tanečních párů StarDance už je kompletní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční soutěž StarDance, kterou začne 14. října vysílat Česká televize, už má kompletní sestavu deseti soutěžních párů. Kajakář Vavřinec Hradilek bude tančit s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, zpěvák a herec Richard Krajčo s Dominikou Roškovou, moderátorka Iva Kubelková s Martinem Prágrem, zpěvačka Tereza Mašková s Danielem Kecskemétim a herečka Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Všichni účastníci StarDance 2023. Včetně moderátorů Marka Ebena a Terezy Kostkové.

Článek

Doplnili tak již oznámenou pětici, kterou tvoří snowboardistka Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, herec Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, herečka Ivana Chýlková a Jan Tománek, cukrář Josef Maršálek a Adriana Mašková a herec David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

Foto: Česká televize

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

„Seznámení tanečního páru, to je taková věc, která se musí zpracovat. Napoprvé jsme se viděli asi pět minut. Myslím, že oba jsme byli v takovém napětí a lehké nervozitě. Ale první dojem byl úplně v pohodě,“ řekl po seznámení se svou taneční partnerkou Vavřinec Hradilek.

Kateřina Bartuněk Hrstková pak reagovala slovy: „Super. Jsem nadšená. Chtěla jsem tohoto tanečního partnera. Vystudovala jsem Fakultu tělesné výchovy a sportu, a pokud vím, tak Vávra působí v Troji a já jsem tam strávila celý týden s pádly, takže to máme společné. Moc se na naše tancování ve StarDance těším.“

Richard Krajčo a Dominika Rošková

Foto: Česká televize

Richard Krajčo a Dominika Rošková

Richard Krajčo měl podle svých slov tři favoritky, které by k němu pasovaly výškou. A Dominika byla jednou z nich. „A tak jsem rád, že budeme tančit spolu. Budeme takový mezinárodní pár. Mám slovenštinu rád. Myslím si, že mě budou bavit konfrontace s Dominikou, které se budou týkat mých tanečních kroků. A zapamatoval jsem si, že mi při seznámení řekla: „Je to jako rande naslepo, trošku.“

„S taneční soutěží na principu StarDance už mám ze Slovenska své zkušenosti, ale přiznám se, že jsem na pražském seznamování se s tanečním partnerem byla velmi nervózní. Celé to bylo opravdu napínavé. Pocit z toho, že je mým tanečníkem Richard, mám výborný. V koutku duše jsem doufala, že to bude on. Je mi sympatický. Měla jsem dva adepty, ale Rišo byl na prvním místě,“ uvedla Dominika Rošková.

Iva Kubelková a Martin Prágr

Foto: Česká televize

Iva Kubelková a Martin Prágr

Iva Kubelková měla první dojem velmi pozitivní a příjemný. „Oba víme, že nás čeká velký kus práce a spousta společně stráveného času. Nedovedu si představit, že by se při seznámení někdo na někoho mračil. Myslím, že s Martinem to bude fajn a je skvělé, že už má se StarDance zkušenost,“ řekla.

Martin Prágr byl prý překvapený. „Ivu jsem nečekal. V minulých řadách jsem měl dopředu nějaké tipy a vždycky mi vyšly. Tentokrát to bylo těžké, protože jsme všichni tanečníci poměrně vysocí. A první dojem? Ten byl super. Iva působí jako sympoška. Myslím si, že na sebe bude náročná,“ uvedl.

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Foto: Česká televize

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

„Jsem spokojená. Je ve mně takový zvláštní pocit nervozity. Viděli jsme se poprvé a ještě nevím, co všechno si můžu na Daniela dovolit, jak s ním komunikovat. Byl ve mně stres, obavy a zároveň nadšení a radost. Myslím si, že bychom mohli mít podobný smysl humor. Uvidíme, až se víc poznáme,“ řekla Tereza Mašková. Daniel Kecskemétik k tomu dodal, že jeho první dojem byl velmi dobrý. „Viděli jsme se spolu zatím jen pár minut a mám z toho setkání dobrý pocit, cítím dobrou energii. Myslím, že to bude super.“

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Foto: Česká televize

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Darija Pavlovičová je podle svých slov nadšená. „Super. Dominika jsem si přála nejvíc ze všech.“ I Dominik Vodička je nadšený. „Lehce jsem vydedukoval, kdo by to mohl být, a jsem rád, že to je zase umělecká duše, kterou můžu ve StarDance vést,“ řekl.

První taneční pětka StarDance odtajněna

Kultura

StarDance má nové soutěžící. Začne v říjnu

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Taneční školy, Kurzy tance

Reklama

Související témata:

Související články

První taneční pětka StarDance odtajněna

Populární taneční soutěž StarDance se po dvouleté pauze na podzim vrátí na obrazovky České televize. Ve dvanácté řadě je plno populárních tváří a nyní ČT...

Výběr článků

Načítám