Hlavní obsah

Zraněný muž utekl od nehody, našel ho psovod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘEDNÍ ČECHY

V noci na pondělí, patnáct minut před půlnocí se v Pavlově na Praze - venkov srazilo osobní auto s dodávkou. Na místě zůstal mrtvý řidič osobního automobilu. Řidič dodávky z místa nehody i přes několik zranění utekl.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý muž při nehodě utrpěl otřes mozku, zlomeninu nohy a tržnou ránu na hlavě. "Řidič dodávky v důsledku psychického stresu a šoku z místa nehody utekl," uvedla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

Policistům se muže podařilo nalézt až za pomoci psovodů. Z dechu a chování bylo patrné, že byl pod vlivem alkoholu. "Na nehodu si nepamatoval. Posádka záchranné služby muži ošetřila ránu na hlavě a překryla ji sterilním krytím, nohu lékař umístil do dlahy," doplnila mluvčí.

Vhledem k tomu, že pacient byl po nalezení policií agresivní, posádku záchranné služby v sanitce doprovázela policie. Na žádost policistů byla muži odebrána krev pro testy na zjištění množství alkoholu v krvi. Zraněný muž byl převezen na chirurgickou ambulanci Ústřední vojenské nemocnice v Praze Střešovicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám