Hlavní obsah

Žena z trucu vlezla do popelnice, manžel zavolal městskou policii

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Nevšední případ zaměstnal ve středu večer městské strážníky v Olomouci. Zavolal jim starší muž, že jeho manželka vlezla do popelnice, je podnapilá a nechce z ní vylézt.

Foto: Anna Basiková, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Právo ve čtvrtek o případu informoval mluvčí městské policie Petr Čunderle. Muž volal strážníkům na operační středisko krátce po 20. hodině. „Do telefonu sdělil, že jeho manželka vlezla do popelnice na ulici Jílová, je podnapilá a nechce z ní vylézt. Zároveň také žádal o její umístění na protialkoholní a záchytnou stanici,“ uvedl mluvčí.

Po příjezdu na místo podle něj strážníci zjistili, že se jedná o „známé firmy“. Dvojice již stála vedle kontejneru. „Jak muž, tak žena přitom jevili při rozhovoru se strážníky známky mírné podnapilosti,“ konstatoval Čunderle.

Usnul v Kroměříži v kontejneru a probudil se v popelářském voze. Ještě že měl mobil

Krimi

Na dotaz hlídky, co ženu vedlo k tomu, že si vlezla do modrého kontejneru na papír, odpověděla, že se s manželem pohádala a z trucu si tam vlezla, aby donutila muže mít o ni starost.

„Její choť však starostlivě zavolal na tísňovou linku městské policie, než aby svojí ženě pomohl z kontejneru. Vzhledem k tomu, že nedošlo k poškození majetku a nebyl nutný převoz dvojice k vystřízlivění, obešla se věc bez dalšího řešení ze strany strážníků,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám