Hlavní obsah

Žena na Jablonecku spala v nastartovaném autě na křižovatce. Nadýchala čtyři promile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spící opilou 63letou ženu, která seděla za volantem nastartovaného auta, budili ve středu večer policisté na křižovatce ve Smržovce na Jablonecku. Byla podle nich ve stavu, kdy ani nemohla komunikovat. Ženu nyní stíhají pro podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na spící řidičku v autě stojícím na křižovatce ulic Údolí Kamenice a Údolní upozornil policisty ve středu po 20. hodině kolemjdoucí, který zavolal na linku 158.

„Policejní hlídka, která přijela na místo, krátce nato zjistila, že řidička není schopná vůbec komunikovat, a nabyla dojmu, že by mohla být pod vlivem alkoholu. Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu na místo policisté přivolali posádku záchranné služby a u ženy provedli dechovou zkoušku,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V dechu řidičky policisté naměřili hodnotu alkoholu 4,02 promile. Zdravotníci poté ženu převezli na vyšetření do jablonecké nemocnice.

Žena je podezřelá z ohrožení pod vlivem návykové látky. „V případě odsouzení jí hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ doplnila mluvčí.

Pražský policista, který namol opilý rozpoutal násilí, skončil mimo službu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám