Hlavní obsah

Vlak srazil ve Valašském Meziříčí neznámého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN

Vážná poranění hlavy utrpěl v noci na čtvrtek neznámý muž, kterého srazila ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku vlaková souprava. Zraněný mladík byl ihned poté převezen do Fakultní nemocnice v Ostravě. Policie zatím pátrá po jeho totožnsti.

Článek

Strojvedoucí při jízdě od Přerova uviděl těsně za železničním přejezdem ve směru jeho jízdy ležící postavu. I přes intenzivní brzdění se mu však nepodařilo střetu zabránit. Sražený muž utrpěl těžké poranění hlavy, se kterým byl letecky převezen do Fakultní nemocnice v Ostravě. "Jeho stav je kritický," řekla mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Policie pátrá po mužově totožnosti

Policie pátrá po jeho totožnosti. Vlak doposud neznámého muže, který je ve věku mezi 20 až 25 let, srazil v 01:30 na ulici Hranická. Mladík je štíhlé menší postavy a má tmavé krátce střižené vlasy. Muž měl na sobě oblečené modré rifle, červené tričko bez rukávů s bílým lemováním. Na tričku je nápis číslice pět a Break Ball.

Na nohou měl bílé ponožky a černé polobotky na šněrování. Záchranáři u něho nalezli i svazek čtyř klíčů s kovovým přívěškem s nápisem I America, kde je v modrém poli bílý nápis, červené srdce a americká vlajka. Dále pak i zelený zapalovač. Informace, které by policii pomohly zjistit totožnost muže, mohou občané sdělit na tísňovou linku 158 nebo na kteroukoli policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám