Hlavní obsah

Srazil autem seniora a ujel. Policie v Brně hledá falešného taxikáře z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Řidič v Brně, který se proháněl v autě označeném jako taxi, srazil na přechodu pro chodce seniora. Od nehody okamžitě ujel, zachytila ho ale palubní kamera v autě jedoucím za ním. Starší muž musel se zraněním k lékaři. Policie po šoférovi pátrá a rovněž hledá další svědky nehody.

Střet auta s chodcem v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala minulý týden v pátek odpoledne na přechodu pro chodce v ulici Řipská v brněnské části Slatina nedaleko obchodního centra. O případu ve čtvrtek informoval mluvčí policie Petr Vala s tím, že nehoda byla policii nahlášena dodatečně.

„Po nečekaném střetu musel čtyřiasedmdesátiletý muž dokonce vyhledat lékařské ošetření. Bohužel ale bezohledně se zachoval šofér škodovky, který na seniora najel. Ani po viditelném tvrdém pádu staršího muže na zem muž za volantem nedostal rozum, nezastavil a neposkytl mu první pomoc,“ popsal mluvčí.

Řidič SUV srazil v Praze seniorku na přechodu a ujel

Krimi

Řidič z místa ujel a policie po něm pátrá. Díky videozáznamu z palubní kamery řidiče, který jel za ním a u přechodu zastavil, aby sraženému chodci pomohl, policie zjistila pár informací o samotném vozidle - tři roky nemá platnou technickou kontrolu ani u něj není sjednaná pojistka, navíc nebylo v evidenci taxislužeb, ačkoliv tak bylo označené.

Policie po bezohledném řidiči pátrá a v souvislosti s nehodou také žádá případné svědky, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto: Policie ČR

Střet auta s chodcem v Brně

Řidič srazil na přechodu v Budějovicích ženu na vozíku. Vynadal jí a ujel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám