Hlavní obsah

Řidič srazil na přechodu v Budějovicích ženu na vozíku. Vynadal jí a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Značnou dávku necitelnosti podle policie předvedl 56letý řidič osobního auta v Českých Budějovicích. Na přechodu srazil ženu jedoucí na invalidním vozíku, načež jí ještě vynadal a od nehody ujel. Policisté podezřelého viní ve zkráceném řízení z ublížení na zdraví.

Foto: Policie ČR

Řidič narazil do ženy na invalidním vozíku v Českých Budějovicích.

Článek

O nehodě z prvního lednového týdne v úterý informoval mluvčí policie Milan Bajcura.

Řidič auta značky Opel X Lander podle vyšetřovatelů jel po českobudějovické Husově třídě, když poblíž domova pro seniory vrazil na přechodu do invalidního vozíku, na kterém jela 29letá žena.

Foto: Policie ČR

Řidič podle policie vrazil do vozíčkářky na přechodu

„Se svým pohybovým omezením vyrovnávala aktuální stav, aby se nepřevrátila, a přitom si zranila již operované rameno,“ zmínil mluvčí.

Zloděj okradl v pražské MHD studenta na vozíku

Krimi

„Řidič se ani neobtěžoval, aby se přesvědčil, zda ženě nezpůsobil újmu na zdraví, a po krátké slovní inzultaci z místa ujel,“ uvedl Bajcura.

Kriminalisté muže vypátrali a v úterý mu podle mluvčího předali sdělení podezření ze spáchání ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto: Policie ČR

Auto, se kterým řidič vrazil do ženy na vozíku

„Případ je realizován formou zkráceného přípravného řízení, proto řidič může pravděpodobně v polovině února očekávat trestní řízení před soudcem okresního soudu,“ dodal Bajcura. Muži hrozí až roční vězení.

Násilník při hádce zkopal invalidu na vozíku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám