Hlavní obsah

Spolujezdec zabijáka z mercedesu zastrašoval svědky

Novinky, Radim Kijonka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ TĚŠÍN

Už druhé obvinění padlo v souvislosti se smrtí tří těšínských policistů, které svým mercedesem zabil opilý podnikatel. Spolujezdec řidiče měl vyhrožovat svědkům nehody smrtí, pokud o ní budou hovořit.

Foto: archiv

Havarovaná lokomotiva řady 740 o váze 72 tun zalitá odpoledním sluncem.

Článek

"Máme konkrétní výpověď 21letého muže, který pomáhal zachraňovat policisty. Devatenáctiletý spolujezdec mu měl vyhrožovat, že pokud bude při vyšetřování vypovídat proti němu, tak ho zabije," řekla karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Za to mu hrozí až osm trest vězení.

Obviněného řidiče střeží v nemocnici

Silně opilý spolujezdec se pokusil spolu s o rok mladší sestrou po nehodě ujet taxíkem. Policisté však dvojici zastavili. Mladík začal být agresivní. Nakonec strávil noc na záchytce, kde vystřízlivěl.

Řidiče, který měl podle policie ve chvíli srážky v krvi dvě promile alkoholu a jel rychlostí přes 150 km za hodinu, policie obvinila už včera z těžké újmy na zdraví z nedbalosti. Muž leží v nemocnici s těžkým zraněním, kde je neustále hlídán policií.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám