Hlavní obsah

Škodovka narazila na Havlíčkobrodsku do audi, to pak smetlo chodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přibyslav

Nedání přednosti v jízdě stálo v pondělí odpoledne v Přibyslavi na Havlíčkobrodsku za nehodou, která měla za následek jednoho zraněného řidiče a jednoho chodce. Viníkem je podle všeho čtyřicátník za volantem Škody Octavia, který při vyjíždění z parkoviště nedal přednost přijíždějícímu audi. To po srážce vyjelo ze silnice a smetlo chodce.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Při vyjíždění z parkoviště jedné z místních firem na Havlíčkově ulici narazila škodovka do levého boku audi. „Po střetu přejel řidič vozidla Audi na nezpevněnou krajnici, kde dále pokračoval přes výjezd z areálu firmy a tam zadní částí vozidla narazil do chodce, který stál v místě před areálem. Následně řidič vozidla Audi pokračoval přes travnatý silniční příkop a narazil do dvou dopravních značek, od kterých se odrazil zpět na pozemní komunikaci, kde vozidlo zůstalo stát,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dana Čírtková.

Zraněného chodce převezli záchranáři do havlíčkobrodské nemocnice, řidič auta byl letecky transportován do Jihlavy. Škodu při nehodě policisté vyčíslili na více jak tři sta tisíc korun.

Řidička srazila u Kladna autem chodce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám