Hlavní obsah

Seniorku, kterou u Poteče hledala policie, našli mrtvou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Osmdesátiletou ženu z Poteče na Zlínsku našli v pondělí odpoledne v lese nedaleko obce mrtvou. Policie, hasiči i místní ji hledali od čtvrtečního večera. Příčinu úmrtí určí pitva, řekl mluvčí policie Petr Jaroš.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tělo ženy se nacházelo v hustém lesním porostu za obcí směrem na Návojnou. "Hledali jsme ji každý den. Předpokládali jsme, že by ji v tomto období mohli najít i houbaři, kteří se v lese hojně pohybují," podotkl Jaroš.

První dva dny policie, hasiči i místní obyvatelé prohledávali zejména obec a nejbližší okolí, nasazeni byli i kynologové, terén pročesával vrtulník. V dalších dnech pokračovali policisté v pátrání i ve větších vzdálenostech. Poteč se nachází v lesnatém terénu nedaleko hranic se Slovenskem.

Pohřešování seniorky nahlásila na policii ve čtvrtek večer její dcera, která ji po návratu z práce nenašla doma. Podle jedné z verzí mohla jít žena do lesa na houby, doma se nenašly její holinky. Ve čtvrtek odpoledne ji viděli v lese svědci, od té doby ji už nikdo neviděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám