Hlavní obsah

Sedmnáctiletá dívka se zřítila v Brně z hradeb, pád natočila kamera

Právo, Novinky, ok, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Sedmnáctiletá dívka se zřítila v neděli z opevnění v Brně. Na hradbách podle strážníků pila alkohol a zřejmě na chvíli usnula. Spadla z 15 metrů, sanitka ji převezla do nemocnice.

Pád dívky z hradeb v BrněVideo: MP Brno

 
Článek

Dívka byla i s kamarádem na jedné z teras na Petrově v neděli ráno. Podle kamerového záznamu spadla do přiléhající ulice Bašty vedle muže sedícího na lavičce. Svědek přivolal kolemjdoucí hlídku strážníků, která dívce poskytla první pomoc a přivolala sanitku.

Havárie vody v Brně poničila tramvajovou trať, boural autobus

Krimi

„Dívka měla krvácející šrámy na hlavě a očividně poraněnou nohu. Hlídce si stěžovala na bolesti celého těla. Strážníci jí poskytli první pomoc, udržovali ji při vědomí a trpělivě ji uklidňovali,“ uvedla mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Podnikatel ze Stoky dostal pět let za daně

Krimi

Následně si ji převzali záchranáři. Kvůli podání léků se strážníci snažili zjistit, zda dívka pila alkohol, sama to přiznat nechtěla. Její kamarád na naléhání hlídky řekl, že vypila víno. Záchranáři ji následně převezli do dětské nemocnice.

„Dívka byla po příjezdu zdravotníků při vědomí, utrpěla středně těžká zranění na hlavě a nohou. Transportována byla na jednotku ARO do dětské nemocnice,“ sdělila Právu mluvčí ZZS JMK Hedvika Kropáčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám