Hlavní obsah

Agresivní řidič přejel strážníkovi v centru Prahy špičky nohou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Strážníci v centru Prahy pronásledovali v sobotu večer řidiče superbu, který nereagoval na výzvy k zastavení. Zastavit se jim ho podařilo v Mezibranské ulici, kde měl jednomu ze strážníků přejet špičky nohou.

BEZ KOMENTÁŘE: Agresivní řidič měl strážníkovi v centru Prahy přejet špičky nohouVideo: Novinky

 
Článek

Vše začalo dopravním přestupkem, který měl řidič spáchat na Václavském náměstí.

„Naše hlídka chtěla zastavit řidiče podezřelého z dopravního přestupku. Na výzvy k zastavení však nereagoval a začal strážníkům ujíždět,” řekla Novinkám mluvčí městské policie Jiřina Ernestová.

Strážníkům se ujíždějícího řidiče podařilo zastavit před křižovatkou ulic Mezibranská a Žitná.

Dva lidé a pes zemřeli při požáru bytu v Praze

Krimi

„Když šli strážníci s řidičem jeho přestupek projednat, přejel agresivní muž jednomu z nich špičky nohou. Hlídka proti muži proto použila donucovací prostředky a nasadila mu pouta. Strážník poté skončil na ošetření v nemocnici,” doplnila Ernestová.

Celou věcí se na místě začali zabývat státní policisté. Kvůli incidentu byl omezen provoz na magistrále ve směru k Nuselskému mostu.

„Na místo vyrazili dopravní policisté, kteří se zatím celou situací zabývají jako dopravní nehodou. Nevylučujeme však, že může být celá věc překvalifikována, vše se bude odvíjet od výslechů jednotlivých účastníků,” sdělila ještě večer policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Foto: Novinky

Muž v Praze měl přejet policistovi špičky nohou

Reklama

Výběr článků

Načítám