Hlavní obsah

Řidič utekl po nehodě ze zdemolovaného auta

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ TĚŠÍN (KARVINSKO)

Ze zdemolovaného auta utekl po nehodě v Českém Těšíně na Karvinsku 22letý řidič. Havárie se stala v sobotu kolem 22.30 h a policisté muže nalezli až o dvě hodiny později v bytě.

Článek

„Vozidlo Opel Tigra skončilo po nehodě na střeše a bylo silně zdeformováno. Před ním byla uražená telefonní rozvodna, kousek dál jedno z kol auta. Vše nasvědčovalo tomu, že řidič mohl zůstat uvnitř, což potvrzovalo i několik svědků nehody,“ popsal mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Hasiči však po proniknutí do útrob auta a prohledání vraku nikoho nenašli, byly tam pouze stopy krve. „Zraněný řidič zřejmě odešel směrem k sídlišti,“ uvedl Kůdela.

Hasiči však po proniknutí do útrob auta a prohledání vraku nikoho nenašli, byly tam pouze stopy krve. „Zraněný řidič zřejmě odešel směrem k sídlišti,“ uvedl Kůdela.

Policisté vzápětí rozjeli pátrací akci, přivolán byl i policejní psovod se služebním psem. „Po mravenčí práci se řidiče podařilo vypátrat,“ řekl Právu karvinský policejní mluvčí Stanislav Sobol.

Řidič byl nalezen v jednom z bytů. „Nafoukal 1,97 promile. Byl proveden také odběr krve, a to dvakrát, aby bylo možné zjistit, zda má alkohol stoupající či klesající tendenci,“ doplnil.

Rovněž podle něj bylo auto při nehodě silně zdeformované. „Řidič utrpěl jen drobná zranění, takže vlastně měl štěstí v neštěstí,“ řekl. Jak dále uvedl, příčina a okolnosti nehody jsou stále předmětem šetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám