Hlavní obsah

Řidič škodovky srazil v Olomouci chodkyni, ta poté v nemocnici zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Řidič osobního auta srazil v pátek vpodvečer v Olomouci jednapadesátiletou ženu. Záchranáři ji ve vážném stavu převezli do nemocnice. V sobotu však žena svým zraněním podlehla, řekl v neděli krajský policejní mluvčí Josef Bednařík. V Olomouckém kraji je to tento týden již třetí smrtelná nehoda chodců.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Auto se s ženou střetlo v Ladově ulici. "Třiapadesátiletý muž s vozidlem Škoda Superb z Olomoucka nesledoval situaci v silničním provozu a přehlédl chodkyni, kterou následně srazil. Žena po nárazu utrpěla vážné zranění, se kterým byla převezena do Fakultní nemocnice v Olomouci," uvedl policejní mluvčí. I přes snahu lékařů se ženu zachránit nepodařilo. Policisté u řidiče vyloučili dechovou zkouškou alkohol, nehodu stále vyšetřují.

Další dva chodci podlehli svým zraněním v pátek. Nedaleko Olomouce ve směru na Svatý Kopeček srazil řidič šestasedmdesátiletého muže, senior zemřel na místě. Muž byl prý oslněn sluncem a chodce jdoucího po pravé straně vozovky neviděl. Ve stejný den zemřela v nemocnici šestaosmdesátiletá žena, kterou ve čtvrtek srazilo na Prostějovsku nákladní auto.

Reklama

Výběr článků

Načítám