Hlavní obsah

Řidič po smyku a nárazu do tří stromů vypadl na Jičínsku z auta, to jelo dál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jinolice

Mimo auto se ocitl řidič osobního automobilu při nehodě na Jičínsku. Podle policie měl při průjezdu přes železniční přejezd příliš sešlápnutý plyn, dostal smyk a následně vrazil do tří stromů v příkopu, kde navíc vypadl, protože nebyl připoután pásem. Jeho auto jelo ještě chvíli dál a vrazilo do plotu u domu. Zraněného muže odvezla záchranka letecky do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Následky nehody auta u Jinolic

Článek

Nehoda se stala v neděli krátce po 18:00 u Jinolic na silnici I/35. Devětapadesátiletý řidič osobního auta značky Volvo podle policie zamířil na přejezd a nepřizpůsobil tomu rychlost jízdy.

„Dostal smyk, přejel do příkopu, kde narazil do dopravní značky a tří stromů. Jelikož nebyl připoután bezpečnostním pásem, vypadl z vozidla ven,“ informovala v pondělí o nehodě mluvčí policie Iva Kormošová.

Nabourané auto jelo dál přes silnici na protější stranu, kde narazilo do oplocení domu.

Foto: Policie ČR

Nehoda se stala u Jinolic

„Řidič si způsobil zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. Kvůli zranění nebyl schopen dechové zkoušky, proto byl nařízen odběr krve. Při nehodě byla způsobena škoda za téměř 300 tisíc korun,“ zmínila mluvčí.

Jen několik minut po tomto incidentu se v místě vzdáleném jen pár desítek metrů stala další nehoda, kdy do sebe na silnici I/35 vrazila tři osobní auta. Situaci policie s účastníky nehody na místě vyřešila v blokovém řízení na euroformulář.

Foto: Policie ČR

Řidič podle policie nebyl připoutaný bezpečnostním pásem

Auto po nehodě skončilo v lese. Řidiče v bezvědomí zachránili sportovci

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám