Hlavní obsah

Jménem zákona! Vylez z vody, křičel policista na recidivistu. Muž v řece dlouho nevydržel

Napajedla
Aktualizováno

Nerozvážným skokem do ledové řeky Moravy se snažil uprchnout policistům recidivista v Napajedlech na Zlínsku. Ve studené vodě však dlouho nevydržel.

Vylez z vody, křičel policista na mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muže se snažili zajistit policisté kvůli podezření z výtržnictví. Recidivista měl podle jejich informací přebývat v Napajedlech v přístřešku na neobydlených pozemcích, ale policisté ho na místě nenašli.

„Vydali se proto k řece Moravě, kudy měl procházet. A skutečně muže uviděli na mostě přes řeku, jak míří směrem do centra města. Poté, co uniformované policisty spatřil, snažil se jim utéct,“ přiblížila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Sexuální deviant v Brně sváděl vinu na své vlasy

Krimi

Muži zákona se ho snažili zastavit pomocí výzev, na ty ale nereagoval. Přelezl zábradlí a skočil na cyklostezku, kde pokračoval v útěku. „Když si všiml, že ho policisté dobíhají, zahodil do trávy svůj batoh a oblečený skočil do řeky, která mohla mít v tu dobu teplotu kolem dvou stupňů Celsia,“ podotkla mluvčí.

Devatenáctkrát trestaný na benzínce neplatil a na Karvinsku ujížděl hlídce

Krimi

Policisté muže vyzvali, aby z vody vylezl. „Vylez ven z té vody. Jménem zákona! Vylez z vody,“ křičel policista na muže.

Recidivista na to ale reagoval po svém. „Pojďte si pro mne, já jsem nic neudělal,“ tvrdil z vody. „Teplota vody ho ale v řece dlouho neudržela a po pár okamžicích doplaval ke břehu, kde ho již policisté spoutali a předali kriminalistům k dalším úkonům,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Recidivista chtěl uplavat.

Pětkrát trestaný recidivista skončil ve vazbě. A bude se zpovídat z výtržnictví, když měl koncem února v Napajedlech hrubými výrazy a poté i fyzicky napadnout prodavačku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám