Hlavní obsah

Devatenáctkrát trestaný na benzínce neplatil a na Karvinsku ujížděl hlídce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Policie na Karvinsku ve středu zadržela po pronásledování 47letého řidiče, který měl dříve odjet z benzínové čerpací stanice bez placení. Při kontrole se ukázalo, že mu soud dříve zakázal řízení. Muže s bohatým trestním rejstříkem navrhl žalobce poslat do vazby.

Pronásledování vozidla na KarvinskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté si podezřelého auta všimli na Karvinsku, řidič odmítl zastavit kvůli kontrole a hlídce ujížděl.

„Řidič na naše výzvy nereagoval, naopak ještě více sešlápl plynový pedál,“ sdělila Novinkám policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Na silnicích zemřelo v listopadu 40 lidí, více než loni

Krimi

Muž projel obcemi Orlová a Doubrava, nakonec se vrátil zpět do Orlové, kde ho policie v ulici Klášterní dostihla a zadržela.

Při kontrole se ukázalo, že již devatenáctkrát soudně trestaného muže policisté zastavili rovněž v polovině listopadu při silniční kontrole v Českém Těšíně.

Řidič na pervitinu ujížděl policii rychlostí 180 km/h, ze zatáčky letěl v kotrmelcích

Krimi

Auto řídil i přes to, že mu ostravský soud zakázal řízení až do roku 2022.

O několik dní později dokonce řídil auto s cizími registračními značkami. Následně podle policie natankoval na čerpací stanici a ujel bez placení.

Foto: Policie ČR

Pronásledování vozidla na Karvinsku.

Policie šoféra obvinila mimo jiné z maření úředního rozhodnutí a z krádeže. Státní zástupce podal návrh na vazební stíhání, o čemž má rozhodnout soud.

Reklama

Výběr článků

Načítám