Hlavní obsah

Kopy i dupání na hlavu. Kamera zachytila brutální útok v obchodě v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V nemocnici s vážnými zraněními skončil 43letý muž poté, kdy byl nakupovat v jednom z obchodů na Praze 10. Na odchodu ho měl napadnout neznámý muž, kterého doprovázela žena. Agresor podle vyšetřovatelů oběť udeřil balením vod, až upadl, pak ho ještě bil do břicha a hlavy. Podle policie zcela náhodný útok zaznamenala bezpečnostní kamera.

Napadení muže v obchodě na Praze 10Video: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal již 25. ledna v Tuklatské ulici v Praze 10, útočníka se ale dosud nepodařilo dohledat, policie proto nyní požádala veřejnost o pomoc při pátrání.

„Poškozený šel nakoupit do prodejny večeři. U pokladny se potkal s mužem, který ho záhy brutálně napadl. Když odcházel z obchodu, z ničeho nic se na něj vrhl muž, kterého doprovázela žena ve žluté bundě. Nejprve na něj hodil balík vod, které si útočník v obchodě zakoupil, kdy po tomto napadení poškozený upadl na zem,” informovala v pátek o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Prodej drog se nezdařil, 18letého mladíka pobodali. Policie zadržela čtyři mladistvé

Krimi

Podezřelý muže ještě několikrát kopl do hlavy a břicha a nakonec mu dupl na hlavu. Pak z místa i s ženou, která celému incidentu přihlížela, odešli.

Foto: Policie ČR

Podezřelí z napadení

Podle vyšetřovatelů se jednalo o zcela náhodný útok, ke kterému došlo z ničeho nic, mezi oběma muži před napadením údajně k ničemu nedošlo.

Podřežu tě! Po přetahované s nožem v obchodním domě v Praze policie hledá útočníka

Krimi

„Třiačtyřicetiletý poškozený po útoku utrpěl velmi vážná zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice. Kriminalisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý muž a jeho ženský doprovod, u pokladny ve výše uvedené prodejně. Pokud muže nebo ženu na záběrech poznáváte, prosím, ozvěte se neprodleně na linku 158,” uvedla mluvčí.

Muže škrtili a dupali mu na hlavu v centru Prahy. Policie má podezřelé, po oběti se slehla zem

Krimi

Policie případ prověřuje jako těžké ublížení na zdraví a výtržnictví, za což útočníkovi v případě soudu hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám