Hlavní obsah

Podřežu tě! Po přetahované s nožem v obchodním domě v Praze policie hledá útočníka

Praha

Naštěstí jen zraněním skončil útok muže na ostrahu obchodního domu v Praze 3. Incident, při němž se snažil pracovník agentury ubránit před napadením nožem, zachytila bezpečnostní kamera. Po útočníkovi policie pátrá.

Napadení ostrahy nožem v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal 23. ledna v obchodním domě ve Vinohradské ulici v Praze, policie dosud útočníka nevypátrala, obrací se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při zjištění, o koho se jednalo.

Za brutální pobodání spoluvězně soud potvrdil 10 let vězení

Krimi

„Po předchozí slovní rozepři podezřelý fyzicky napadl ostrahu obchodního domu a vyhrožoval jí nožem. Útočník zaměstnanci ostrahy vyhrožoval, že ho podřeže. To se mu naštěstí nepovedlo, jelikož se napadený brutálnímu útoku ubránil,” sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Pracovníkovi ostrahy podle policie muž způsobil zranění, která si vyžádala lékařské ošetření. Rozsah zranění policie neupřesnila. Rovněž není zřejmé, za jakých okolností podezřelý z místa zmizel.

Zastal se napadeného, schytal kopance do hlavy

Krimi

„Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycen dosud neznámý útočník. Pokud podezřelého na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,” dodala.

Foto: Policie ČR

Napadení ostrahy nožem v Praze

Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví, vyhrožování a ublížení na zdraví, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související články

Osm dozorců z Valdic obvinili z bití vězňů

Vyšetřovatelé Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) obvinili další dozorce kvůli údajnému napadení a bití odsouzených. Tentokrát se obvinění týká...

Výběr článků

Načítám