Hlavní obsah

Muže škrtili a dupali mu na hlavu v centru Prahy. Policie má podezřelé, po oběti se slehla zem

Novinky, Jakub Bartosz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Případ surového útoku v přesile vyšetřují kriminalisté z centra Prahy. Policie již zadržela dva muže podezřelé z toho, že dalšího muže napadli pěstmi, načež ho měli škrtit a dupat mu na hlavu. Incident, přinejmenším jeho následky, zaznamenala bezpečnostní kamera. Policie nyní zveřejnila snímky, na kterých je oběť napadení. Policie po zbitém muži pátrá, aby ho mohla vyslechnout.

Foto: Policie ČR

Oběť brutálního útoku v centru Prahy

Článek

Incident se stal již 5. září, poškozeného muže ale policie dosud nevyslechla, zatímco dva údajné útočníky dopadla.

O případu ve čtvrtek informoval mluvčí policie Richard Hrdina s tím, že se kriminalisté nyní obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při určení totožnosti napadeného.

Za brutální napadení potvrdil soud „rapperovi“ 6 let za mřížemi

Krimi

Byla neděle brzy ráno, krátce po 6. hodině, kdy podle policie dvojice útočníků napadla muže na Václavském náměstí. „Udeřili ho několika ranami pěstí do oblasti hlavy a temene, škrtili a poté mu dokonce několikrát dupli na hlavu,” sdělil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Pražská policie hledá oběť brutálního útoku, ke kterému došlo v centru metropole

Podezřelé policisté zadrželi díky kamerovým záznamům a pátrání ve městě.

Kriminalisté podle Hrdiny hledají poškozeného, aby mohli případ celkově objasnit v jeho okolnostech. I bez oběti ale dvojici vyšetřují s podezřením na těžké ublížení na zdraví a výtržnictví, za což oběma hrozí v případě soudu až deset let vězení.

Kopl mladou ženu v Praze do obličeje a ochromenou ji okradl. Chytili ho, když byl na pivu

Krimi

Dosud ale není například zřejmá příčina útoku, tedy zda samotnému napadení předcházel třeba konflikt, nebo si dvojice muže vyhlédla náhodně. Od výslechu napadeného si kriminalisté slibují právě objasnění případu.

Foto: Policie ČR

Policie v Praze pátrá po muži, který se měl stát obětí brutálního útoku

„Napadený muž byl střední postavy, bílé pleti a vousy měl upravené na strniště. Na sobě měl bundu černé barvy, šedou mikinu s kapucí, černou kšiltovku s nápisem PEPP a šedé kraťasy,” popsal muže mluvčí.

Policie vyšetřuje brutální napadení muže v Praze. Lékaři mu museli rekonstruovat obličej

Krimi

Muž měl pod kraťasy ještě černé legíny a obutý byl do černých pantoflí s nápisem, který není ze záznamu kamer znatelný.

Foto: Policie ČR

Policie hledá oběť brutálního útoku v centru Prahy

„Pokud se napadený na přiložených fotografiích poznává nebo ho kdokoli z vás zná, kontaktujte prosím linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu policie,” dodal Hrdina.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám