Hlavní obsah

Po hádce v tramvaji dostal ránu do obličeje. Pak ho útočník zkopal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po útočníkovi, který po hádce v tramvaji napadl jiného muže. Povalil ho na zem a kopal do něj. Podezřelého doprovázela žena s kočárkem.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z napadení a žena, která ho doprovázela.

Článek

Incident se odehrál již v říjnu, policie o něm informovala nyní ve čtvrtek. Dle vyšetřovatelů trojice vystoupila z tramvaje na zastávce Vinohradská vodárna. Napadení se odehrálo ve Slezské ulici na Vinohradech.

Muž pobodal v Olomouci mladíka. Ten po odjezdu autobusem zkolaboval

Krimi

„Útočník 24letého poškozeného sevřenou pěstí uhodil do obličeje takovou silou, že ten upadl na zem. Tam ho podezřelý několikrát kopl do hlavy a hrudníku. Poškozený po incidentu utrpěl zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policisté pomocí svědků sestavili identikit podezřelého i jeho doprovodu, po kterých nyní pátrají. Jednalo se muže ve věku kolem 30 let, vysokého cca 175 cm a střední postavy. Podle policie měl krátké tmavé blond vlasy a hnědé oči. Na sobě měl červenou zimní bundu.

Zastal se napadeného, schytal kopance do hlavy

Krimi

Žena byla mladšího vzhledu, vysoká cca 165 cm a štíhlé postavy. Měla dlouhé světlé vlasy stažené do culíku, modré oči a tenké obočí vytrhané do tzv. obloučku.

Informace o jejich totožnosti přijme linka 158. Za ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí podezřelému až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám