Hlavní obsah

Případ vražd v Luhu policie nejspíš odloží

Právo, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LUH NAD SVATAVOU

Do jednoho měsíce se má podle kriminalistů rozhodnout, jakým směrem se bude ubírat případ pondělní vraždy mladé ženy a jejího dítěte v Luhu nad Svatavou. Podle všeho je zavraždil příbuzný, který se na místě oběsil. Pokud se to potvrdí, případ bude odložen.

Foto: Martin Polák, Právo

V tomto domě v Luhu na Sokolovsku v pondělí došlo k tragédii.

Článek

„Pokud se prokáže, že skutečně vraždil 34letý nevlastní strýc, bude případ odložen pro nepřípustnost trestního stíhání, protože pachatel zemřel,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí západočeské policie Martina Kohoutová.

Specialisté nyní vyhodnocují zajištěné stopy zaslané ke kriminalistickému zkoumání a vrchní komisař provádí další výslechy. „Zatím není k dispozici předběžná zpráva ze soudních pitev zemřelých, posudek znalec zpracuje do měsíce,“ poznamenala mluvčí.

Těla osmadvacetileté matky s jeden a půl ročním synkem Romanem objevili v rodinném domku v Luhu jejich příbuzní. Police o několik hodin později pak našla v koupelně oběšeného strýce. Ten měl za sebou kriminální minulost.

Motiv otřeseného činu zatím není známý. Sousedé říkají, že se jednalo o bezproblémovou rodinu a nedokáží si neštěstí vysvětlit.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženu s dítětem zavraždil nevlastní strýc

Mladou matkou s jeden a půl ročním synkem Romanem v Luhu nad Svatavou na Sokolovsku podle všeho v pondělí zavraždil nevlastní strýc mrtvé ženy. Po hrůzném činu...

Výběr článků

Načítám