Hlavní obsah

VIDEO: V domě zavražděné matky se synem našli ještě oběšeného muže

Právo, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LUH NAD SVATAVOU
Aktualizováno

Policie v domku v Luhu nad Svatavou, kde byla v pondělí nalezena patrně zavražděná 28letá žena a její roční syn, objevila v pondělí večer oběšeného muže. Jedná se o příbuzného obětí a pravděpodobného pachatele.

Článek

„Pravděpodobným pachatelem je 34letý nevlastní strýc zavražděné s kriminální minulostí násilného charakteru, který byl při ohledání místa činu nalezen oběšený v koupelně,“ uvedla mluvčí Martina Kohoutová.

Policie oběšeného člověka našla v pondělí okolo 23. hodiny, o nálezu informovala v úterý ráno. Co se v době tragédie v rodinném domě odehrálo a jaký byl motiv pro vraždu se zatím neví.

Policisté a starosta Josefova Ladislav Čížek (vpravo) stojí před domem v Luhu, kde se stala tragédie. Foto: Martin Polák

Těla objevila švagrová a tchýně mrtvé ženy kolem 15. hodiny. „Přiběhla sem mladá, že v domku je pořezaná žena,“ popsala Právu na místě starší žena z protějšího domku. Podle ní se jednalo o velmi slušnou rodinu.

„Známe je dobře, vůbec netušíme, kdo to mohl udělat,“ nechápavě kroutila hlavou. Dodala, že během dne nic podezřelého neslyšela.

Vesnice je z hrůzného činu v šoku. „Nechápu to, byli to velice hodní lidé, přistěhovali se sem asi před třemi roky, to je teda šok,“ zareagoval muž středního věku, když se o tragédii dozvěděl.

"Přijížděl jsem kolem třetí hodiny odpoledne, všude bylo plno policistů, nevěděl jsem, co se stalo. Manžel je totiž řidič kamiónu, je někde v pryč,“ dodal.

foto: Mapy.cz/Ondřej Lazar Krynek

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám