Hlavní obsah

Při nehodě tří aut na Svitavsku uhořely dvě ženy

Aktualizováno

Tři osobní auta v pátek večer havarovala u obce Janov na Svitavsku. Při nehodě uhořely dvě ženy. Policie silnici I/35 zcela uzavřela. Uzavírka má trvat nejméně do 23 hodin. Informovala o tom policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Blízko Litomyšle se střetla Škoda Superb, Peugeot 206 a Renault Laguna, který kompletně shořel a cestovaly v něm dvě ženy. Jejich totožnost policie zjišťuje.

Ve škodovce jeli také dva lidé, stejně jako v peugeotu. Všechny odvezla záchranná služba do nemocnice.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Šlo o přímý a široký úsek silnice. Všechna vozidla skončila mimo vozovku v poli. Zatím vůbec nevíme, jak se nehoda stala, bude to předmětem vyšetřování," řekla Vilímková.

Zda při nehodě sehrál roli alkohol, policisté kvůli zranění lidí dechovou zkouškou nezjišťovali. Vyšetřovatel proto nařídil, aby lékaři všem účastníkům nehody odebrali krev. Policie také vyslechne svědky nehody, dodala Vilímková.

Kvůli uzavírce policisté auta odklánějí. "Řidiči by neměli mít větší problém, na každé straně jsou policisté a navádějí auta na objízdné trasy," řekla Vilímková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám