Hlavní obsah

Policie pátrá po devítiletém chlapci z Hradce Králové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Východočeští policisté pátrají po devítiletém Leu Crhákovi z Hradce Králové. Chlapec ve středu ráno oznámil své babičce, že si jde ven hrát, když se do večera nevrátil, matka zmizení syna oznámila policii, informovala v pátek mluvčí východočeské policejní správy.

Článek

Chlapec je 140 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má šedomodré oči a krátké blond vlasy. V době odchodu z domova měl na sobě černé tepláky, černé botasky a šedostříbrnou tříčtvrteční bundu.

"Podle zjištění u sebe chlapec neměl žádnou finanční hotovost ani mobilní telefon. V minulosti byl již pohřešován. Vždy se toulal po městě a jezdil městskou dopravou a byl zadržen na vlakovém nádraží v Hradci Králové," informovala mluvčí s tím, že je možné, že se chlapec zdržuje u některého z kamarádů či přespává ve sklepích panelových domů.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání, telefonovat je možné na telefonní linku 974 526 101, případně na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám