Hlavní obsah

Podvodník se vydával za ženu, sliboval sex a tahal z mužů peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na téměř sto tisíc korun se v součtu vyšplhala škoda, kterou důvěřivým obětem způsobil jednatřicetiletý muž z Klášterce nad Ohří na Chomutovsku. Na internetovém portálu, kde lidé mimo jiné umísťují erotické fotografie a videa, se vydával za ženu a nabízel sex.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„Pod smyšleným ženským jménem sliboval zájemcům nejčastěji poskytnutí služeb sexuálního charakteru, zaslání intimních ženských fotografií a podobně,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V některých případech lákal z mužů peníze pod legendou, že potřebuje půjčit z důvodu finanční tísně.

„Za slíbené erotické služby předem požadoval zaslání peněz na bankovní účet. Avšak po obdržení různých částek žádné služby ani produkty neposkytl. Peníze samozřejmě nikomu nevrátil a přestal s poškozenými komunikovat,“ popsala mluvčí a upřesnila, že oběti jeho podvodu poslali muži částky pohybující se v rozmezí od několika set až do několika tisíc korun.

Kriminalisté se začali případem zabývat poté, co se na policii obrátil jeden z podvedených mužů. „Rozsáhlým šetřením zjistili, že těch, co dotyčnému naletěli, jsou více než tři desítky a tento počet nemusí být konečný,“ připustila Glogovská.

Podle získaných informací měl muž při svých podvodech používat několik různých účtů. Pro popsané jednání ho vyšetřovatel obvinil ze spáchání trestného činu podvodu.

Školačce píchal pervitin, kousal ji do obličeje a prodával na sex. Byla to její volba, hájí se obžalovaný

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám