Hlavní obsah

Školačce píchal pervitin, kousal ji do obličeje a prodával na sex. Byla to její volba, hájí se obžalovaný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devět a půl roku vězení navrhuje státní zástupkyně Věra Brázdová jako trest pro Marka F. (32) z Karlovarska, který se měl krutě chovat k nezletilé dívce. Ta se do něj zamilovala a utekla k němu od rodiny.

Obžalovaný Marek F. u Krajského soudu v PlzniVideo: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

Podle obžaloby, která zazněla ve čtvrtek u Krajského soudu v Plzni, třináctiletou školačku téměř dva roky mlátil, píchal jí pervitin a prodával na sex. Tím měl spáchat zločin obchodování s lidmi, pohlavní zneužití, nedovolené nakládaní s omamnými látkami, omezování osobní svobody a ublížení na zdraví.

„Obžalovaný poté, co za ním nezletilá v prosinci 2021 utekla od rodiny, umisťoval její nahé fotky na webové stránky s pornografickým obsahem a domlouval setkání s klienty, se kterými musela vykonat pohlavní styk,“ uvedla Brázdová.

Podle ní tímto způsobem dojednal Marek F. sexuální služby s nejméně 40 muži. Za ně měla poškozená dostat přes 100 tisíc korun, které obžalovanému odevzdala.

Senior půjde za pohlavní zneužití 12leté dívky na čtyři roky do vězení

Krimi

Dívka žádá odškodnění půl miliónu

„Dále obžalovaný muž podával dívce pervitin a marihuanu. Opakovaně ji škrtil, tahal za vlasy, kousal do obličeje a kopal do ní. Poškozenou také zavíral v koupelně pod pohrůžkou násilí. Nejméně ve dvou případech s ní měl pohlavní styk,“ popsala dále státní zástupkyně.

Dívka na Marku F. požaduje půl miliónu korun za pošlapání lidské důstojnosti a za psychické strádání a fyzické bolesti.

Obžalovaný muž před soudem řekl, že to byla volba poškozené. „Náš vztah byl založený na společném fetování. Prodávala se dobrovolně. Za peníze jsem nakupoval drogy. Byla to její vůle. Já ji do toho nenutil. Naopak mně to vadilo, že šlape. Proto ty hádky a rvačky. Ona měla sex ráda, po mě to chtěla i čtyřikrát denně,“ vypovídal obžalovaný. Tvrdil, že dívku miloval. „Ona si se mnou hrála. Byla vypočítavá, prostě mě ovládala. Nechápu, že může říkat, že jsem se k ní špatně choval,“ uvedl Marek F.

Soud bude pokračovat výpověďmi poškozené a svědků.

Chceš umřít hned, nebo v bolestech? Za znásilnění a pokus vraždy školačky z Plzně soudí mladíka z Ukrajiny

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám