Hlavní obsah

Parta chlapců zastavila v ranní špičce pražské metro. Skutáleli do kolejiště betonovou kouli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zhruba půl druhé hodiny v úterý ráno nejelo v Praze metro na lince B mezi stanicemi Černý Most a Českomoravská, důvodem byla překážka na trati. Ukázalo se, že tam parta chlapců hodila ozdobnou betonovou kouli z chodníku. S potížemi se předtím potýkali také ve stanici Národní třída, kde bezmála tři hodiny nefungovala vstupní mříž.

Foto: Mapy.cz

Stanice metra Rajská zahrada

Článek

Ranní provoz metra z Černého Mostu se krátce před 8. hodinou zastavil kvůli incidentu, který se stal v následující stanici Rajská zahrada.

Mluvčí Dopravního podniku Aneta Řehková Novinkám sdělila, že v kolejišti přistál cizí předmět.

„Ozdobná betonová koule z chodníku navalená přes nástupiště do 2. koleje,“ citovala mluvčí z hlášení dispečinku s tím, že ji tam hodila parta chlapců.

Případem se zabývá policie, její mluvčí Eva Kropáčová potvrdila, že incident zaznamenala bezpečnostní kamera. O kolik chlapců se jednalo a jakého věku, policie zatím nezmínila, není ani zřejmé, jestli v souvislosti s případem někoho zadržela.

„Zjišťujeme veškeré okolnosti,“ dodala.

Národní třídou metro projíždělo

Provoz se na vytížené části trasy metra, kudy cestují lidé z velkých sídlišť, podařilo obnovit krátce po 8:30 hodin.

Mimořádnost v provozu na stejné lince hlásili kolem páté hodiny rovněž pracovníci ve stanici Národní třída, kde vypověděla službu vstupní mříž.

Z důvodu technické závady byl vstup i výstup zavřený a soupravy metra stanicí pouze projížděly. Provoz se obnovil v 7:40 hodin.

Ženu srazil v Praze do kolejiště metra, brutální zákeřnost zachytila kamera

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám