Hlavní obsah

Nehodu na Liberecku se třemi mrtvými řidička nezpůsobila úmyslně, uzavřela policie

– Liberec

Vyšetřování policie neprokázalo, že loňskou nehodu s třemi mrtvými u Mníšku na Liberecku způsobila úmyslně řidička osobního vozu, která byla jednou z obětí střetu s popelářským vozem. Nehodu nepřežily ani její dvě děti předškolního věku, které s ženou ve voze cestovaly.

Foto: Radek Hnízdo

Nehoda na Liberecku

Článek

Policie případ vyšetřovala pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti. Mluvčí policie Vojtěch Robovský v úterý sdělil, že případ odložili.

„Na základě zjištěných důkazních prostředků na místě tragické dopravní nehody, výsledků znaleckých expertiz a zkoumání soudních znalců byl případ odložen z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání," uvedl mluvčí.

Auto se na Liberecku srazilo s popeláři, zahynula řidička a dvě děti

Krimi

Osobní auto se mezi Libercem a Frýdlantem srazilo s popelářským vozem loni na konci října v levotočivé zatáčce. Na místě zemřela matka a jedno z dětí. Druhé zemřelo při leteckém transportu do nemocnice. Řidič popelářského vozu utrpěl zranění.

Dětem by neublížila, říká starostka o řidičce, která zahynula s dcerami při nehodě

Krimi

Některá média po nehodě zveřejnila video ze sociálních sítí, v němž mladá žena tvrdila, že je dcerou zemřelé ženy, a domnívala se, že k nehodě nedošlo náhodou. Podle Robovského ale nic takového nezjistili. „Kromě jiného nebylo prováděnými šetřeními prokázáno, že řidička dopravní nehodu způsobila úmyslně," dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám