Hlavní obsah

Řidiči nepřežili nárazy do stromů na Děčínsku a Kladensku

– Rumburk • Aktualizováno
Novinky, kub

Tragickou nehodu vyšetřují policisté na Děčínsku, kde v noci na pondělí zemřel řidič osobního auta, který narazil do stromu. Záchranáři našli po příjezdu na místo muže již bez známek života. Podobná nehoda se stala na Kladensku, kde zemřel muž se zákazem řízení.

Tragická nehoda na KladenskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda na Děčínsku se stala zhruba hodinu po půlnoci v části Rumburku Dolní Křečany. „Auto narazilo do stromu. Při nehodě zemřel člověk. Hasiči z havarovaného vozu vyprostili tělo zemřelého,” napsali hasiči na Twitteru.

Mluvčí záchranky Prokop Voleník sdělil, že muži již nebylo možné pomoci. „Byl nalezen bez zámek života,” dodal mluvčí. V autě byl jen řidič, k nehodě záchranáře přivolal svědek.

Auto smetlo v Rumburku dvě chodkyně, jedna zemřela

Krimi

Na Kladensku nepřežil podle policie náraz do stromu řidič, ročník 1996, který měl zákaz řízení. „Z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo vozovku,” uvedla mluvčí policie Michaela Nováková.

Nehoda na Děčínsku byla již třetí tragédií na silnicích ve Šluknovském výběžku za poslední dobu, zmínila ČTK. Při nehodě nedaleko Šluknova v červnu zemřeli dva mladí lidé. Řidička tam tehdy zřejmě při nepřiměřené rychlosti nezvládla řízení. Smrtelná zranění utrpěli dva muži ve věku 28 a 29 let, kteří na místě zemřeli. Řidička a třiadvacetiletá spolujezdkyně byly převezeny do nemocnice.

Červencová nehoda v Jiříkově si rovněž vyžádala dva životy. Řidič osobního automobilu narazil do sloupu elektrického vedení. Dva mladí muži utrpěli velmi těžká zranění a přes úsilí hasičů i záchranářských posádek svým zranění podlehli.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám