Hlavní obsah

Násilník při hádce zkopal invalidu na vozíku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tišnov

Drsné napadení tělesně postiženého muže vyšetřují policisté v Tišnově v okrese Brno-venkov. Agresor podle kriminalistů napadl při opilecké hádce u kostela muže, který je připoután na invalidní vozík. Podle policie mu uštědřil rány do obličeje a kromě toho jej i bil na zemi, kam ho povalil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O incidentu ze středy minulého týdne ve čtvrtek informoval mluvčí policie Bohumil Malášek.

„Dvojice mužů se při popíjení alkoholu dostala do konfliktu, který přešel postupně z verbálního napadání v opravdu nechutné fyzické napadnutí,” sdělil mluvčí s tím, že oba později nadýchali kolem 1,5 promile.

Dvojice mlátila v Brně mladého muže. Svědek to prý vysílal na TikTok

Krimi

„Třiačtyřicetiletý muž svého o pět let staršího kumpána fyzicky napadl i přesto, že tento je upoutaný na invalidní vozík. Několikrát jej pěstí praštil do obličeje, poté, co ho shodil na zem, do něj začal i kopat. Své údery mířil mimo jiné i do hlavy,” upřesnil Malášek.

Záchranka zraněného invalidu odvezla do nemocnice k ošetření. Rozsah zranění policie neupřesnila. Péči potřeboval rovněž zraněný násilník, kterého poblíž kostela vypátrali policisté.

Dvojice při mačkanici ve dveřích brněnské tramvaje napadla revizorku

Krimi

„Agresor, který není pro své dřívější prohřešky policistům neznámý, musí nyní počítat se stíháním pro ublížení na zdraví a výtržnictví,” dodal Malášek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám